lördag, februari 10, 2007

Prylar pour Bébé (endast det bästa är gott nog!)


När det gäller vissa saker tänker vi inte kompromissa. Pengar är not an issue här. Vissa saker funkar fint begagnat, lågpris eller no-name, andra inte. Idag har vi därför inhandlat den bilbarnstol vi tyckt absolut bäst om. Den har fördelen att den ser superspejsig ut (perfekt om man ska ut och åka med Fuglesang nån gång!), den har faktiskt ett litet flygplan på ena sidan, den går bra att ha barnet i lite längre än andra babyskydd (alltså inte i bilen utan när man tagit in den) eftersom den går att luta ryggstödet till liggläge och dessutom gunga den lite om man vill. Och så är den ju bara så himla snygg!


När vi ändå var i Norrköping, där den mycket bättre Babyproffsenbutiken ligger, tyckte vi att vi lika gärna kunde shoppa lite mer. Jag har ju rätt taskig rygg, och därför tänkte vi att vi kompromissar inte heller med bärsele, som vi tänkt köpa. Alltså köpte vi en BabyBjörn Active. Lite dyrare, lite mer svankstöd. Åh vad det är roligt att shoppa! Något av det bästa med att skaffa barn. Miljoner saker att köpa! Konsumtion! Det bästa jag vet!



Som ovan kommer vi bära Bébé i början, och sedan blir det såhär, så Bébé får se hur världen ser ut!

1 kommentar:

Anonym sa...

Om Ni är sådana som vill bära mkt tycker jag Ni ska införskaffa en Beco bärsele (sök på Beco på google så hittar du)istället är MKT ergonomisk och JÄTTEbekväm!
Eller pröva att bära med sjal (sjalbarn.se för info)

Babybjörn har en tendens att bli alldelles för obekväm om man bär i längre perioder därav tipset.