tisdag, augusti 19, 2008

Test utfört

Jag såg att Nalle som är min moster gjort ett test. Jag gjorde också testet, trots att det var lite knepiga frågor. När man ser mitt resultat, som jag tycker var rätt så bra, och jämför det med Nalles kan man ju undra lite över det där släktskapet mellan oss...

Det här är tydligen min personlighet och vad jag skulle passa som! Observera att både det jag jobbar som och det jag är utbildad till är listat här nedan. Men så allvarlig vet jag inte om jag är?

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va roligt att du gjorde testet.
Man får väl ta det som det är, ett kul test. Men visst stämmer det ganska bra ? Ha en fin dag, Nalle